Partner Sites

Black Friday Discount is onderdeel van Webstore Holidays, waaronder meerdere partner sites vallen. Wij zijn er voor iedereen die graag online naar koopjes jaagt. Altijd op zoek naar special aanbiedingen buiten de Sale om. We hebben naast Black Friday Discount ook andere sites opgericht die andere speciale dagen in het jaar promoten met speciale acties. Onze partner sites zijn:

www.bluemonday-nederland.nl

Blue Monday valt ieder jaar op de 3 maandag van het jaar. Deze dag staat bekend als de meest depressieve dag van het jaar. Hier zit een formule van verschillende factoren achter. Wij geven juist op Blue Monday een positief tegensignaal. Iedere editie zijn er steeds meer deelnemende winkels en meer aanbiedingen!

www.singlesdaydiscout.nl

Op singles day wordt de vrijgezel in het zonnetje gezet. Het is een tegenhanger van Valentijnsdag. Op deze dag laten we zien dat Singles het net zo leuk hebben. Maar eigenlijk draait deze dag om zelf-verwennerij. Dus aanbiedingen zijn er ook voor niet-singles! Deze dag is in Azië al de grootste online verkoopdag van het jaar.

www.midseason-sale.nl

Tijdens Mid Season Sale krijg je een tussentijdse kortingsperiode van de zomer en wintercollectie. Het verschil met de normale uitverkoop is dat de collectie nog maar kort in de winkels ligt. Het seizoen moet nog beginnen en er is nog een ruime keuze in de collectie. In maart/april is het Mid Season Sale voor de zomercollectie. En in september/oktober voor de wintercollectie.

PARTNER SITES